floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui

Privatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Colindăm și Donăm, ediția a V-a

Colindăm și Donăm, ediția a V-a

Pe data de 16 decembrie curent echipa Ambasadei a participat la a V-a ediție a evenimentului “Colindăm și Donăm”, organizat de Asociația Moldovenilor din Marea Britanie.

Evenimentul a reunit peste 100 de moldoveni, reprezentând o bună platformă pentru interacțiune și socializare.

Participanții s-au delectat cu muzică tradițională, colinde de Crăciun cântate de copii și de grupul coral moldovenesc “London Moldovan Singers”, dar și au gustat din bucatele moldovenești.

Ambasadorul Republicii Moldova, dna Angela Ponomariov, în discursul său a remarcat importanța implicării active a asociațiilor diasporale în promovarea imaginii și culturii țării, subliniind deschiderea Ambasadei pentru susținerea inițiativelor constructive ale membrilor comunității moldovenilor.

Evenimentul a avut și un scop caritabil, fiind colectate fonduri pentru Centrul “Phoenix” din raionul Rîșcani, Republica Moldova.

Anunţuri

  • Eveniment excepțional de distracție și caritate

    Stimați prieteni care vă aflați în Republica Moldova,

    Vă încurajăm să participați la un eveniment excepțional de distracție și caritate, organizat de Centrul Tony Hawks cu susținerea Ambasadei britanice în Republica Moldova, care se va desfășura pe data de 17 mai curent, la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici, la Chișinău.  • Anunț!

    Ambasada Republicii Moldova la Londra lansează concursul de angajare a unui asistent consular.