floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui

Privatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Șezătoare de Sfântul Vasile

Șezătoare de Sfântul Vasile

Pe data de 13 ianuarie curent Ambasada Republicii Moldova la Londra, în colaborare cu Asociația moldo-britanică pentru cultură și dezvoltare “Vatra”, au organizat o Șezătoare de Sfântul Vasile, la care au participat numeroși reprezentanți ai diasporei din Marea Britanie.

În cadrul evenimentului au fost interpretate cântece și dansuri populare, recitate poezii, desfășurate concursuri de urături și ghicitori, diverse workshopuri, precum și servite bucate tradiționale moldovenești.

Ambasadorul Republicii Moldova, dna Angela Ponomariov, a subliniat în discursul său importanța unor asemenea evenimente pentru promovarea tradițiilor și obiceiurilor naționale, precum și transmiterea lor generațiilor tinere, accentuând că consolidarea asociațiilor diasporale reprezintă una dintre prioritățile Ambasadei.

Anunţuri

  • Eveniment excepțional de distracție și caritate

    Stimați prieteni care vă aflați în Republica Moldova,

    Vă încurajăm să participați la un eveniment excepțional de distracție și caritate, organizat de Centrul Tony Hawks cu susținerea Ambasadei britanice în Republica Moldova, care se va desfășura pe data de 17 mai curent, la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici, la Chișinău.  • Anunț!

    Ambasada Republicii Moldova la Londra lansează concursul de angajare a unui asistent consular.