floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui

Privatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Mass Media

Basa Press BASA-press este prima agentie independenta de stiri din Republica Moldova. A fost fondata la 5 noiembrie 1992 de un grup de ziaristi. Pe parcursul acestei perioade agentia a cistigat reputatia unei surse competente, operative si impartiale de informare despre Republica Moldova. Stirile transmise de BASA-press acopera tot spectrul de evenimente - politica, economie, business, finante, sport, stiri internationale.
Basa Press

www.basa.md

Moldova Azi Portalul informational MOLDOVA-AZI a fost lansat la 28 mai 2001 si este o extensiune a portalului "Moldova-News" deschis la 16 noiembrie 1998.
Moldova Azi

www.azi.md

Interlic Agentia de stiri INTERLIC a fostinregistrata in august 1995. Оn aceasta perioada a fost creata o retea de corespondenti proprii in Moldova, Transnistria si Gagauzia. Relatiile stabilite cu structurile de stat si comerciale ne permit de a obtine si a difuza informatie exclusiva. Agentia face parte din cel mai mare media-holding din Moldova – NIT, care include doua ziare republicane, o companie de televiziune si un post de radio.
Interlic

www.interlic.md

Mold pres Fluxul informational zilnic destinat presei scrise si audio-vizuale din Republica Moldova este de 50-60 de stiri, Agentia „Moldpres” editind, in acelasi timp, „Monitorul Oficial”, culegeri de legi si documente oficiale, literatura social-politica, beletristica, presteaza servicii poligrafice. Emisiuni de stiri in limbile romana, engleza si rusa transmise prin Internet, e-mail si circuite din reteaua telefonica, prin fax, pe suport electronic si pe hirtie.
Mold Pres

www.moldpressi.md

Observator Economic Observator Economic" este prima revista de limba romana destinata intreprinzatorilor si oamenilor de afaceri (manageri, industriasi, investitori, bancheri, etc.). Este o publicatie independenta care nu este legata de o anumita grupare politico-financiara.
Observator Economic

www.observator.mdl.net