floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui

Privatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Salutul Ambasadorului

ambassador Stimați vizitatori,


Bine aţi venit pe pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord!

Republica Moldova a cunoscut o dezvoltare dinamică a relațiilor cu statul acreditar atât în plan bilateral, cât şi în cadrul forurilor internaţionale importante. Marea Britanie întotdeauna a fost un partener de încredere care acordă asistență valoroasă țării noastre în procesul de modernizare a societății și realizare a reformelor, fiind susținător activ al parcursului european al Republicii Moldova.

Echipa Ambasadei îşi propune să contribuie la intensificarea dialogului politic multidimensional, dezvoltarea cooperării comercial-economice, diversificarea colaborării în domeniile culturii, educației și ştiinţei între Republica Moldova și Marea Britanie.Protejarea intereselor cetățenilor moldoveni aflați în Marea Britanie reprezintă o altă prioritate în activitatea Ambasadei. Dorim să rămânem deschiși pentru comunitatea noastră numeroasă și să depunem eforturi comune întru promovarea valorilor și tradițiilor poporului moldovenesc și a imaginii Republicii Moldova.

Pagina noastră web vă pune la dispoziție informaţii utile despre Republica Moldova, cooperarea cu statul acreditar, integrarea europeană, precum și despre asistenţa consulară și relațiile cu diaspora moldovenească. De asemenea, veţi găsi link-uri către diverse instituţii din Republica Moldova.

Vă mulţumim că aţi accesat acest site şi vom aprecia eventualele sugestii şi propuneri menite să îmbunătățească interacțiunea cu Ambasada.

Cu respect,

Angela PONOMARIOV
Ambasador